ΜΠΑΡΑ

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Η χρονιά τελιώνει...καλό καλοκαίριΟλοκληρώνοντας μια χρονιά, γνωρίζοντας κατ΄αρχήν  το άθλημα της καλαθοσφαίρισης σε πολλά νέα παιδιά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.
Πρώτα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που είχαν την όρεξη, την διάθεση να μάθουν και να γνωρίσουν κάτι νέο μέσα από μια διαδικασία που αρκετές φορές ήταν δύσκολη και κοπιαστική, με αποτέλεσμα να γίνουν αρκετά σημαντικά βήματα για την διαπαιδαγώγηση τους σε αυτό το άθλημα που όλοι αγαπάμε.


Επίσης τους γονείς που εμπιστεύτηκαν σε μένα την προσέγγιση των παιδιών τους στο συγκεκριμένο άθλημα πιστεύοντας ότι όλη αυτή η χρονιά θα είναι εφαλτήριο για τα επόμενα χρόνια
Ένα ακόμη ευχαριστώ στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου, για την αμέριστη συμπαράσταση τους καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς, καθώς και στην διευθύντρια του σχολείου που με την συμβολή της πραγματοποιήθηκε όλο αυτό το εγχείρημα.
Προσπάθεια μου τα παιδιά που τελειώνουν το δημοτικό να είναι κατασταλαγμένοι αθλητές και αθλήτριες της καλαθοσφαίρισης και να έχουν όλα αυτά τα προσόντα ώστε να μπορούν να ενσωματωθούν σε μεγαλύτερες αγωνιστικές ομάδες της ηλικίας τους για να ζήσουν τα επόμενα χρόνια τις χαρές που προσφέρει το άθλημα του Μπάσκετ.
Όραμα μου η δημιουργία μιας ακαδημίας Μπάσκετ, ενός πυρήνα αθλητισμού, πέρα από συλλογικές σκοπιμότητες δίνοντας στα παιδιά αλλά και στους γονείς, σωστές κατευθύνσεις να επιλέξουν αν αυτό που κάνουν τους αρέσει και τους ταιριάζει. Έχοντας πάντα στο μυαλό μου ότι το ταλέντο και το χάρισμα ενός παιδιού πρώτα απ΄όλα πρέπει να εντοπιστεί, πιστεύω ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίξει μπάσκετ μη έχοντας τα παραπάνω. Γιατί στον αθλητισμό αυτό που μετράει τελικά είναι η προσπάθεια, και αυτή θέλω να αναγάγω μέσα από την δουλειά μου.
Τελειώνοντας θα ήθελα να προτρέψω όλα αυτά τα παιδιά που ήταν φέτος μαζί μας αλλά και αυτά που θα ακολουθήσουν την επόμενη χρονιά να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και ακόμη μεγαλύτερο ώστε τα οφέλη του αθλητισμού να τους κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου