ΜΠΑΡΑ

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

2ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

2ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2016

Αγαπητοί γονείς,
Λίγο πριν την έναρξη του 2ου εσωτερικού τουρνουά μπάσκετ, σας ενημερώνουμε σε ορισμένα θέματα που σχετίζονται με αυτό, ζητώντας ταυτόχρονα και την βοήθεια σας, ώστε να επιτύχουμε τον κοινό μας όπως πιστεύουμε στόχο, την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία διεξαγωγής του.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 28-29 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί το σαββατοκύριακο του Ιουνίου 4 & 5 (απογευματινές ώρες) με δικαίωμα συμμετοχής να έχουν όλα τα  παιδία της ακαδημίας Μπάσκετ ¨Τα Πρώτα Αστέρια¨  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου.


ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΙ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ (3) ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ,ΩΣ ΕΞΗΣ:

GROUPΗ κάθε ομάδα θα αποτελείται από έναν παίκτη Α΄ τάξης δημοτικού, έναν Β΄ τάξης δημοτικού και έναν Γ΄ τάξης δημοτικού, χωρισμένες ισοδύναμα σε 6 ομάδες στον όμιλο που θα αγωνίζονται μεταξύ τους κρατώντας βαθμολογία. Αντίστοιχα για την Δ΄ τάξης δημοτικού, έναν Ε΄ τάξης δημοτικού και έναν ΣΤ΄ τάξης δημοτικού, με επιπλέον έναν ακόμη αθλητή από τις παραπάνω τάξεις χωρισμένες ισοδύναμα σε 4 ομάδες στον όμιλο που θα αγωνίζονται μεταξύ τους κρατώντας βαθμολογία.  Στην συνέχεια θα έχουμε την φάση των χιαστή όπου θα παίξουν ο 1ος με τον 6ο του ίδιου ομίλου κ.ο.κ. Στην τελική φάση θα έχουμε τις νικήτριες ομάδες όπου θα αναμετρηθούν εκ νέου για ανάδειξη της τελικής κατάταξης με ταυτόχρονη διεξαγωγή των ομάδων που έχασαν στη φάση των χιαστή δημιουργώντας έναν άλλο όμιλο για συμπληρωθεί η κατάταξη.

ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ:
·    Τους αγώνες διαιτητεύει ο προπονητής της ακαδημίας με οδηγό την εκμάθηση των κανονισμών και την καλή συμπεριφορά των αθλητών σε αγωνιστικές καταστάσεις.
·         Κάποιοι κανονισμοί αγώνων τροποποιήθηκαν σε ορισμένα σημεία, ώστε να προσαρμοστούν στις δυνατότητες των παιδιών.
·         Η τελική κατάταξη των ομάδων, θα έχει μόνο τυπική σημασία. Δεν θα δοθούν έπαθλα σε καμία ομάδα για ευνόητους λόγους, αλλά αναμνηστικά μετάλλια σε όλα τα παιδιά.
           

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΑΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
1.      Φροντίζετε τα παιδιά να είναι παρόντα 15 λεπτά πριν τους αγώνες και να έρχονται σε όλους τους αγώνες ώστε να μην παρατηρηθεί το φαινόμενο ομάδες να αγωνίζονται με 2 αθλητές ή να μην συμπληρώνουν 2άδα και να μηδενίζονται.
Η συμμετοχή σε αυτούς ειδικά τους αγώνες, είναι καθρέφτης και κριτήριο της προσπάθειας κάθε παιδιού για μια ολόκληρη χρονιά.
2.      Μην ασχοληθείτε με την διαιτησία για κανέναν λόγο κατα την  διάρκεια των αγώνων, αλλά και μετά, πολύ περισσότερο μπροστά στα παιδιά.
3.      Μην δίνετε στα παιδιά τεχνικές οδηγίες είτε στο σπίτι, είτε την ώρα του αγώνα.
4.      Εμφανίσεις: Όλα τα παιδιά θα πρέπει να φορούν λευκά-μπλε μπλουζάκια. Οι αθλητές που έχουν εμφανίσεις της ομάδας, θα αγωνίζονται με αυτές. Ο διαχωρισμός των ομάδων θα γίνετε με τα διακρητικά φανελάκια (πορτοκαλί χρώματος). Δεν θα επιτραπεί συμμετοχή με παντελόνι φόρμας, ή με σορτσάκι διαφόρων χρωμάτων. Τα παιδιά φορούν υποχρεωτικά σορτσάκι χρώματος μπλε.
Αν κάποια ομάδα επιθυμεί μπορεί να επιβαρυνθεί με το κόστος για την αγορά στολής που θα είναι μόνο για τους αγώνες.

Σημείωση: Κατά την διάρκεια του Ιουνίου, προπονήσεις δεν θα γίνονται.
Το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων όπως και οι ώρες διεξαγωγείς των αγώνων θα ανακοινώθουν μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών των αθλητών. Η ανακοινώσεις θα αναρτηθούν στο πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου και στην σελίδα της ακαδημίας www.1asteriakeratsiniou.blogspot.gr/.


ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΩΝΩΝ & ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κος ΚΥΡΙΑΚΟΣ.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κος ΜΑΡΔΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου