ΜΠΑΡΑ

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

1ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ1ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2015

Αγαπητοί γονείς,
Λίγο πριν την έναρξη του 1ου εσωτερικού τουρνουά μπάσκετ, σας ενημερώνουμε σε ορισμένα θέματα που σχετίζονται με αυτό, ζητώντας ταυτόχρονα και την βοήθεια σας, ώστε να επιτύχουμε τον κοινό μας όπως πιστεύουμε στόχο, την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία διεξαγωγής του.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 23-24 Μαϊου και θα ολοκληρωθεί το σαββατοκύριακο του Ιουνίου 6 & 7 (απογευματινές ώρες) με δικαίωμα συμμετοχής να έχουν όλα τα  παιδία της ακαδημίας Μπάσκετ ¨Τα Πρώτα Αστέρια¨  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου.
Επίσης θα δωθεί δυνατότητα και σε παιδιά που επιθυμούν άλλων δημοτικών σχολείων να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια που γίνετε για την προώθησει του αθλήματος.
ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΙ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ (3) ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ,ΩΣ ΕΞΗΣ:

GROUP: Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από έναν παίκτη Α΄ή Β΄ τάξης δημοτικού, έναν Γ΄ή Δ΄ τάξης δημοτικού και έναν Ε΄ή ΣΤ΄ τάξης δημοτικού, χωρισμένες ισοδύναμα σε 6 ομάδες ανα όμιλο που θα αγωνίζονται μεταξύ τους κρατώντας βαθμολογία. Στην συνέχεια θα εχουμε την φάση των χιαστή όπου θα παίξουν ο 1ος με τον 6ο του άλλου ομίλου κ.ο.κ. Στην τελική φάση θα έχουμε τις νικήτριες ομάδες όπου θα αναμετρηθούν εκ νέου για ανάδειξη της τελικής κατάταξης με ταυτόχρονη διεξαγωγή των ομάδων που έχασαν στη φάση των χιαστή δημιουργώντας εναν άλλο όμιλο για συμπληρωθεί η κατάταξη.

ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ:
·         Τους αγώνες διαιτητεύει ο προπονητής της ακαδημίας με οδηγό την εκμάθηση των κανονισμών και την καλή συμπεριφορά των αθλητών σε αγωνιστικές καταστάσεις.
·         Κάποιοι κανονισμοί αγώνων τροποποιήθηκαν σε ορισμένα σημεία, ώστε να προσαρμοστούν στις δυνατότητες των παιδιών.
·         Η τελική κατάταξη των ομάδων, θα έχει μόνο τυπική σημασία. Δεν θα δοθούν έπαθλα σε καμία ομάδα για ευνόητους λόγους, αλλά αναμνηστικά μετάλλεια σε όλα τα παιδιά.
           

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΑΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
1.      Φροντίζετε τα παιδιά να είναι παρόντα 15 λεπτά πριν τους αγώνες και να έρχονται σε όλους τους αγώνες ώστε να μην παρατηρηθεί το φαινόμενο ομάδες να αγωνίζονται με 2 αθλητές ή να μην συμληρώνουν 2άδα και να μηδενίζονται.
Η συμμετοχή σε αυτούς ειδικά τους αγώνες, είναι καθρέφτης και κριτήριο της προσπάθειας κάθε παιδιού για μια ολόκληρη χρονιά.
2.      Μην ασχοληθείτε με την διαιτησία για κανέναν λόγο κατα την  διάρκεια των αγώνων, αλλά και μετά, πολύ περισσότερο μπροστά στα παιδιά.
3.      Μην δίνετε στα παιδιά τεχνικές οδηγίες είτε στο σπίτι, είτε την ώρα του αγώνα.
4.      Εμφανίσεις:Ολα τα παιδιά θα πρέπει να φορού λευκά μπλουζάκια. Ο διαχωρισμός των ομάδων θα γίνετε με τα διακρητικά φανελάκια (πορτοκαλί χρώματος). Δεν θα επιτραπεί συμμετοχή με παντελόνι φόρμας, ή με σορτσάκι διαφόρων χρωμάτων. Τα παιδιά φορούν υποχρεωτικά σορτσάκι χρώματος μπλε.
Αν κάποια ομάδα επιθυμεί μπορεί να επιβαρυνθεί με το κόστος για την αγορά στόλης που θα είναι μόνο για τους αγώνες.
Σημείωση: Κατά την διάρκεια του Ιουνίου, προπονήσεις δεν θα γίνονται.
Το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων όπως και οι ώρες διεξαγωγείς των αγώνων θα ανακοινώθουν μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών των αθλητών. Η ανακοινώσεις θα αναρτηθούν στο πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου και στην σελίδα της ακαδημίας www.1asteriakeratsiniou.blogspot.gr/.


ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΩΝΩΝ & ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κος ΚΥΡΙΑΚΟΣ.
Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κος ΜΑΡΔΑΣ.

 
1ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2015
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

ΣΧΟΛΕΙΟ/ΤΑΞΗ:


Με την παρούσα δήλωση επιτρέπω στον παραπάνω αθλητή την συμμετοχή του, στο 1ο εσωτερικό τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 23 Μαϊου έως τις 7 Ιουνίου στο προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου.
                                                                                                                    Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ

1ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2015
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

ΣΧΟΛΕΙΟ/ΤΑΞΗ:


Με την παρούσα δήλωση επιτρέπω στον παραπάνω αθλητή την συμμετοχή του, στο 1ο εσωτερικό τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 23 Μαϊου έως τις 7 Ιουνίου στο προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου.
                                                                                                                    Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου