ΜΠΑΡΑ

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ......

Τελειώνοντας και τυπικά, την πρώτη ουσιαστικά χρονιά αυτού του εγχειρήματος θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια και κυρίως όλα αυτά τα παιδιά που φέτος ήταν μαζί μου.

 Ελπίζω πως χρόνος που ήμασταν μαζί  ήταν δημιουργικός και παράλληλα παραγωγικός. Δημιουργικός όσο αφορά την σκέψη που απαιτεί ένα ομαδικό παιχνίδι αλλά και στις μετέπειτα σχέσεις των παιδιών μεταξύ τους. Παραγωγικός σε σχέση με την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων για την βελτίωση της χαράς του παιχνιδιού.

Βέβαια τώρα περνάμε σε μία άλλη φάση των μικρών φίλων μας, όπου η ανεμελιά και η χαλάρωση που πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο. Και το λέω αυτό γιατί πολλές φορές το ξεχνάμε και μετά αναρωτιόμαστε γιατί το παιδί αντιδρά διαφορετικά την επόμενη χρονιά. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι οι μικροί μας φίλοι είναι παιδιά και πρέπει να παίζουν, έχοντας ένα λόγο παραπάνω τώρα που οι όποιες υποχρεώσεις τους έχουν τελειώσει.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για την έναρξη των μαθημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ ¨Τα Πρώτα Αστέρια¨


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΜΑΡΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

1 σχόλιο: